OM OSS

I hjärtat av "Glasriket", i det genuina lilla glasbrukssamhället Åfors, ligger Åfors keramik-Galleri. Vi är två verksamma keramiker, Gitte Lind och John Nielsen-Lind, som lever och arbetar här, båda med många års yrkeserfarenhet som keramiker och med en stor kärlek till materialet. Numera är glasbruket tyvärr nedlagt men den genuina miljön finns kvar och är värd ett besök. Nu huserar bl.a. Kungssnus i det gamla glasbruket och under 2018 flyttade även Lindbloms frö sin verksamhet hit.

Hos oss hittar du såväl vackra bruksföremål som unika pjäser och skulpturer med konstnärligt uttryck. Allt tillverkas och säljs på plats.

Du är alltid välkommen att besöka vårt galleri. Öppettiderna varierar dock under året så vi rekommenderar att du tittar in under fliken kontakt för ytterligare information. Vi tar också gärna emot besök av konstföreningar och andra mindre grupper efter avtalad tid.

Förutom försäljning från vårt eget galleri visar vi regelbundet upp våra alster på utställningar runt omkring i Sverige.
Kontakta oss gärna för ytterligare information.